ماه: نوامبر 2022

  • نوامبر- 2022 -
    24 نوامبر
    فیزیک

    پدیده سانیاک و ژیروسکپ‌های فایبر اپتیک

    گیف نحوه کار gyroscope به قطع و یقین یکی‌ از عوامل مهمی‌ که باعث جهش کوانتمی در دقت چشم گیر موشک‌های بالستیک ایران شد، استفاده از ژیروسکوپ‌های فیبر نوری بود که ایران را جزو معدود کشور‌های دارای این تکنولوژی کلیدی کرد. در سال ۱۸۱۷ میلادی برای اولین بار ریاضیدان، فیزیکدان و منجم آلمانی یوهان بوننبرگر جایروسکوپ‌ مکانیکی را طراحی‌ کرد. ویژگی جالب جایروسکوپ‌های مکانیکی این است که نیرو‌های خارجی‌ که به جسم وارد میشوند هیچ گونه تاثیری نسبت به محور چرخش ندارند، به عبارت دیگر همیشه میتوان یک رفرنس ثابت جدای از اینکه چقدر نیرو به جسم وارد بشود، وجود داشته باشد. در گیف میتونید این وضعیت را بهتر درک کنید. جایروسکوپ‌های مستقر در موشک ها با جایروسکوپ‌های مکانیکی بسیار…

    بیشتر بخوانید »
  • 24 نوامبر
    فیزیک

    فلز کاری اورانیوم برای ساخت کره هسته ای در پروژه فراسازمانی آماد

    یکی‌ دیگر از گام‌های اساسی‌ در ساخت هسته کروی سلاح هسته‌ای فلز کاری اورانیوم می‌ باشد که پیچیده است و باید با دقت کافی‌ انجام گیرد. در ارتباط با پروژه آماد ایران طبق اسناد سرقت شده هسته‌ای موفق شد بر این گام اساسی‌ تسلط کامل پیدا کند و حتی هسته‌ای کروی را با استفاده از یک فلز جایگزین (به غیر از اورانیوم) بسازد. در واقع یکی‌ از درگیری‌های امروز آژانس با ایران دقیقا همین است که می پرسند تجهیزات مربوطه ساخت کره هسته‌ای اکنون کجا هستند؟ این تجهیزات به تورقوزآباد منتقل شدند که این سایت هم توسط صهیونیست‌ها لو رفت و به سرعت برق و باد از سوی نظام پاکسازی شد! اما به هر روی نمونه برداری‌های زمینی‌ نشان دادند…

    بیشتر بخوانید »
  • 24 نوامبر
    فیزیک

    تلاش سازمان انرژی اتمی‌ برای پوشش ایران به سامانه گاما

    مهندس اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در جریان افتتاح پروژه پرتودهی گاما در بناب گفت: “به لطف الهی در سال اول دولت، برنامه‌ریزی برای توسعه کاربرد پرتوها در دستور کار قرار گرفت. سند جامع توسعه در سطح کشور مطالعه و طراحی شد و در دستور کار قرار گرفت. بر اساس این سند ۱۲ نقطه در کشور شناسایی شد که بتواند در حوزه کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد. ما تنها یک سیستم پرتودهی داشتیم که در این منطقه مورد استفاده بخش محدودی قرار داشت و با خلاقیت و نوآوری که انجام شد، همکاران ما متعهدانه و غیرتمندانه توانستند نسبت به طراحی یک سیستم واقعی پرتابل پیشرفته اقدام کنند. اولین نمونه بومی، به زودی در اولین سایت در یکی از استان‌های کشور…

    بیشتر بخوانید »
  • 24 نوامبر
    نظامی

    ارتباط با موشک sprint آمریکایی با سرعتی بالغ بر ۱۰ ماخ

    در ارتباط با موشک sprint آمریکایی که برای دفاع در برابر بالستیک‌های هسته‌ای دشمن در درون جو طراحی‌ شده بود پرسیدند که با وجود سرعت سرسام آور این موشک و تولید پلاسمای شدید در جو زمین چگونه با این موشک ارتباط برقرار می‌‌شد و این موشک حامل چه نوع کلاهک هسته‌ای بود؟ این موشک با سرعتی بالغ بر ۱۰ ماخ در تنها ۱۵ ثانیه گرمای بالغ بر ۳۴۰۰ سانتیگراد تولید میکرد که باعث ایجاد لایه پلاسمای ضخیمی در اطراف موشک می‌‌شد که در نهایت از ارتباط راداری معمولی‌ جلوگیری میکرد. در ویدئو بالا می‌بینید که چگونه سرجنگی موشک کاملا در پلاسمای ضخیمی قرار می‌گیرد. سرعت موشک واقعا برای دهه ۷۰ میلادی حیرت انگیز است! برای برقراری ارتباط راداری و دستور…

    بیشتر بخوانید »
  • 24 نوامبر
    تحلیل

    تصمیم امام خمینی (ره) برای فعال‌سازی مجدد برنامه هسته‌ای ایران!

    در یک سند داخلی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سال ۲۰۰۹ در بخشی با عنوان «بیانات مقامات ایرانی» آمده است: “آژانس [انرژی اتمی] مطلع شد که در آوریل ۱۹۸۴ رئیس جمهور وقت ایران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار مقامات عالی‌رتبه سیاسی و امنیتی در کاخ ریاست‌جمهوری تهران اعلام کردند که رهبر معنوی امام خمینی (ره) تصمیم به فعال‌سازی مجدد برنامه هسته‌ای گرفته است. به گفته حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، این تنها راه مصون ماندن اصل انقلاب اسلامی از دسیسه‌های دشمنانش به‌ویژه آمریکا و اسرائیل و آماده‌سازی آن برای ظهور امام مهدی بود. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین در این دیدار اعلام کردند که زرادخانه هسته‌ای ایران به عنوان یک عامل بازدارنده در دستان سربازان خدا خواهد بود.” “گزارش پادمانی آژانس در نوامبر…

    بیشتر بخوانید »
دکمه بازگشت به بالا