ماه: اکتبر 2022

  • اکتبر- 2022 -
    31 اکتبر
    تحلیل

    سایت موشکی باختران در کرمانشاه

    یکی‌ دیگر از سایت‌های موشکی که در‌ حال احداث است و محل نگهداری موشک‌های بالستیک میان برد سوخت جامد از جمله ذولفقار و دزفول خواهد بود، سایت باختران در کرمانشاه است که میتواند رگبار موشکی جانانه‌ای را نسیب آمریکایی‌ها در عراق و سوریه و صهیونیست‌ها و پان ترکان و آن عمله دماغ در باکو کند. این سایت تا کنون تنها دو ورودی عریض داشته اما واضح است که با توجه به رشته کوه باید ساختار‌های پیچ و مارپیچ پیچیده‌ای داشته باشد. موشک‌های سوخت جامد میتوانند از این سایت در همان مکان به سرعت لانچ بشوند!

    بیشتر بخوانید »
  • 20 اکتبر
    نظامی

    درون کلاهک هسته‌ای شیطان

    درون کلاهک هسته‌ای موشک قاره پیمای جماهیر شوروی R36 معروف به “شیطان” را می‌بینید که البته از سوی غربی‌ها این طور نام گذاری شده، مال خودشون peacemaker و از این دست مزخرفات است. دو نسخه از R-36 دارای کلاهک های تکی بودند: SS-9 Mod 1 دارای کلاهک ۱۰ میلیون تنی و SS-9 Mod 2 حامل کلاهک 8F675 با قدرت ۲۵ میلیون تن بود. در اینجا این کلاهک حاوی بمب گرما هسته‌ای ۲۵ میلیون تن TNT به صورت تک است، که البته این دست کلاهک ها بعد‌ها بازنشسته شدند و جای خود را به بمب‌های گرما هسته‌ای کوچکتر دادند که به صورت چند تای در قالب فناوری میرو (mirv) میتوانند ۱۰ تا ۱۲ هدف را مورد اصابت قرار دهد. پیشتر در…

    بیشتر بخوانید »
  • 16 اکتبر
    فیزیک

    کلنگ زنی سایت هسته‌ای دارخوین

    سایت هسته‌ای دارخوین هم در خوزستان طبق تصاویر ماهواره‌ای کلنگ آن زده شده و سایت اصلی‌ در محوطه‌ای به مساحت ۶۰۰۰۰ متر مربع ساخته خواهد شد. این نیروگاه هسته‌ای یک راکتور آب سنگین با توان تولید ۳۶۰ مگاوات برقی خواهد بود. این دست راکتور‌ها دیگر نیاز به غنی سازی اورانیوم برای سوخت ندارند و میتوانند بدون وقفه به هنگام تعویض سوخت کار کنند و از همه مهمتر توان تولید پلوتونیوم قابل توجهی‌ را خواهند داشت! اما بعید نیست که نظام در قالب تمکین به تعهدات خود در پیمان تروریستی NPT در سوخت این راکتور از اورانیوم غنی شده استفاده کند که بسیار مسخره خواهد بود، امید بر آن است آنچه که در اراک به وقوع پیوست و یک فاجعه‌ای برای…

    بیشتر بخوانید »
  • 15 اکتبر
    خبری

    قصد حمله دو جنگنده اوکراینی به بلگورود

    طبق گفته منابع روسی، روس‌ها دو جنگنده اوکراینی را که قصد حمله به بلگورود را داشتند از فاصله ۲۱۷ کیلومتری سرنگون کردند که برای خود مسافت قابل توجهی‌ در شرایط جنگی است. در ۱۳ اکتبر جنگنده های MiG-29A و Su-27 نیروی هوایی اوکراین با موشک های آمریکایی AGM-88C / D در نزدیکی مرزهای روسیه پرواز می‌‌کردند. هدف این جنگنده ها سامانه های پدافند هوایی پانتسیر، بوک و اس-۳۰۰ واقع در منطقه بلگورود در مرز اوکراین بود. برای این حمله، خلبانان اوکراینی از پرواز در ارتفاع پایین با یک “پرش” کوتاه مدت به ارتفاع ۳.۵ تا ۵ هزار متری برای پرتاب موشک استفاده کردند. قبلا در خرسون هم از این تکنیک استفاده کرده بودند. در نهایت تلاش برای کشف موقعیت و…

    بیشتر بخوانید »
  • 5 اکتبر
    دسته بندی نشده

    شلیک ناموفق موشک توسط کره جنوبی و آمریکا

    در پاسخ به آزمایش موشکی بالستیک میان برد کره شمالی‌ Hwasong-12 که بردی تقریبا ۴۶۰۰ کیلومتر داشت و ماکزیموم سرعتی بالغ بر ۱۷ ماخ را به دست آورده بود، کره جنوبی و آمریکا هر کدام دو موشک به سمت شرق (دریای ژاپن) شلیک کردند که یکی‌ از موشک‌های کره جنوبی معروف به Hyunmoo-2 مدت کوتاهی‌ پس از لانچ دچار نقص فنی‌ شده و در منطقه‌ای با سوخت کامل موشک سقوط کرد که آتش سوزی گسترده‌ای به بار آورد. حال فرض کنید اگر این اتفاق در ایران در یک آزمایشی‌ رخ میداد، کلاه نظام را پاره کرده بودند و چه تفاسیری از سوی کانال‌های هرزنامه نمیشنیدید. کره جنوبی از چند سال پیش به شدت به توسعه موشک‌های بالستیک سوخت جامد (پس…

    بیشتر بخوانید »
  • 2 اکتبر
    تحلیل

    قوی ترین بمب گرما هسته‌ای تاریخ

    در ۳۰ اکتبر ۱۹۶۱ (امروز ۶۱ سال پیش) اتحاد جماهیر شوروی قوی ترین بمب گرما هسته‌ای تاریخ بشریت به نام TSAR BOMBA را منفجر کرد. این بمب با چتری از هواپیمای Tu-95V پرتاب شد تا خلبانان فرصت کافی‌ برای فرار را داشته باشند و در نهایت برای کاهش اثرات تشعشعاتی و رادیواکتیوی در ۴ کیلومتری بالای نویا زملیا منفجر شد. قدرت انفجار این بمب دسته کم ۵۰ میلیون تن TNT تخمین زده شد. برای جلوگیری از ایجاد مواد کثیف رادیواکتیوی تمپر مرحله دوم بمب که غالبا از اورانیوم تضعیف شده ۲۳۸ است، با مواد دیگر غیر قابل شکافت جایگزین شد و بدین روی قدرت انفجاری بمب که پیشتر ۱۰۰ میلیون تن TNT بود، به نصف کاهش پیدا کرد. بیش از…

    بیشتر بخوانید »
  • 1 اکتبر
    نظامی

    موشک کروز ضد کشتی‌ شهید ابومهدی

    موشک کروز ضد کشتی‌ شهید ابومهدی با برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر هم آزمایش شد و هدف خود را با دقت مورد اصابت قرار داد. در این راستا پرسیدند که این موشک واقعا برای ناو‌های جنگی آمریکایی در منطقه چقدر میتواند خطرناک باشد؟ در پاسخ باید گفت بیشتر شناورهای دریایی دارای افق راداری ۲۵ تا ۳۰ کیلومتری هستند. این معمولاً حداکثر بردی است که می توان بدون کمک خارجی‌ یک موشک کروز ضد کشتی با قابلیت اسکیمینگ را در دریا کشف و رهگیری کرد. در اینجا همچنین باید اضافه کرد که بیشتر اسکیمرها (با سرعت مادون صوت) دارای RCS نسبتاً پایینی هستند و وقتی‌ هم که با CLUTTER امواج دریا (که بسیار بدتر از خشکی است) ترکیب می شود، دامنه…

    بیشتر بخوانید »
دکمه بازگشت به بالا